AFSTUDEERSCRIPTIE NAKIJKEN

Je afstudeerscriptie, daar wil je graag een goed cijfer voor. Terecht. Het is een beloning na een tijd van hard werken. En een voordeel als je gaat solliciteren.

Je onderzoek presenteren in de juiste vorm geeft een hogere score! Wil je zeker zijn van een duidelijke tekststructuur en heldere, foutloze taal? Dat kan met onze hulp! Met een goede eindredactie scoor jij hoger.

corrigerenredigeren
juiste spelling, ook van alle werkwoordsvormenjaja
correcte grammatica en interpunctiejaja
consequente notering van informatie in voetnoten en literatuurverantwoording
neeja
grondig advies en concrete verbetersuggesties voor de totale samenhang en inhoud van de scriptietekstneeja
aantal woorden per uur2000-30001000-2000
tarief per uur€25,-€35,-
levertijd, standaard (5 werkdagen maximaal)jaja
levertijd, spoed (3 werkdagen maximaal). Tarieftoeslag 10%.jaja

BETTER LETTER is bekwaam in het corrigeren en redigeren van afstudeerscripties in het Nederlands. Ben je student aan hbo of universiteit, aarzel dan niet om contact op te nemen. BETTER LETTER heeft expertise op diverse vakgebieden. Vraag vrijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen!

Een logische structuur en samenhang in de hele tekst.
Goed passende titels en subtitels.
Foutloos Nederlands.
Je scriptie nagekeken door BETTER LETTER, dat zie je terug in je cijfer!

MANUSCRIPT, DISSERTATIE, WETENSCHAPPELIJK ARTIKEL, BROCHURE, WEBSITETEKST, MODULES E-LEARNING NAKIJKEN

Hebt u tekst waarmee u veel mensen wilt bereiken? Dan wilt u tekst van goede kwaliteit. De inhoud in de juiste vorm. BETTER LETTER kan u daarbij helpen!
Is de tekst in het Nederlands geschreven? Of uit het Engels vertaald in het Nederlands? Wij laten graag onze deskundige blik gaan over het concept.
Daarbij geven wij eerst, vrijblijvend, aan wat wij denken dat nodig is voor de gewenste tekstkwaliteit: corrigeren of redigeren.

Corrigeren

BETTER LETTER controleert en verbetert de tekst wat betreft spelling, grammatica en interpunctie.
Bij een vertaalde tekst geeft BETTER LETTER ook een concrete suggestie voor elk tekstelement dat toegelicht moet worden voor een Nederlands publiek.

Het resultaat is een tekst zonder taalfouten.

€29,- per uur

2000-3000 woorden per uur

€45,- per uur

1000-2000 woorden per uur

Redigeren

BETTER LETTER controleert en verbetert de tekst wat betreft spelling, grammatica, interpunctie, stijl, structuur en totale samenhang.
Bij een vertaalde tekst geeft BETTER LETTER ook een concrete suggestie voor elk tekstelement dat toegelicht moet worden voor een Nederlands publiek.

Het resultaat is een tekst zonder taalfouten, die begrijpelijk is en gemakkelijk leest.

BETTER LETTER factureert de daadwerkelijk gemaakte uren. Voor omvangrijke of terugkerende producties is een productieprijs bespreekbaar.

BETTER LETTER verzorgt tekst van manuscripten, dissertaties, wetenschappelijke artikelen, brochures, websites en materiaal voor e-learning, over uiteenlopende onderwerpen.

Note

BETTER LETTER maakt gebruik van een door de Belastingdienst goedgekeurde en gepubliceerde modelovereenkomst, indien de dienstverlening valt onder de wet DBA.

© Copyright BETTER LETTER 2017 / design door ESRATO